sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Pitkästä aikaa...

Nyt on ollut tosi hiljaiseloa koruilun saralla...aloitin viikko sitten uudessa työpaikassa yhdeksän kuukauden työttömyyden jälkeen ja uudessa päivärytmissä ja työssä on ollut sen verran opettelemista, että en ole ihmeitä jaksanut tehdä. Ihanaa kuitenkin olla töissä. Tässä yksi tavallinen rannekoru jonka tein ennen töiden alkua ittelleni arkikoruksi. Ketju on 0,8mm hopealangasta  tehtyä piinaa johon on lisätty pari kiveä( nimeä en muista)

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon työpaikan johdosta!! Kyllä se onni JOSKUS potkaisee! Mullakin jatkettiin loppuvuonna vielä tätä pestiä, jossa nyt olen ollut vuoden ja hyvin mahdollista että saan jäädä tänne vakituiseen, mutta kun en tiiä, haluunko jäädä tähän paikkaan pidemmäksi aikaan, olen niin nuori ja kaipaan haasteita, vaikka onkin kotona kaksi lasta, talo, puutarha, mies ja korut. Kaipais työpaikan lähempää kotia. Vaikka kotiäitinä, jos ois tänä päivänä varaa! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos...oon kyllä tosi tyytyväinen tähän työpaikkaan...päivätyötä ja vapaat viikonloput...ja vielä työpaikka ja työkaverit vaikuttaa mukavilta.

    VastaaPoista