tiistai 8. joulukuuta 2009

Joulu lähestyy

En oikein millään pääse joulutunnelmaan kiinni... kotona pitäis tehdä vaikka mitä, mutta enemmän kiinnostaa ketjujen/korujen tekeminen. No ketjutkin liittyy jouluun... täällä "joulumuorin"pajassa valmistuu näin joulun alla vaikka mitä. Tässä hopealangasta (1mm lanka/3mm veivi) tehty piinaranneketju.Seuraava ranneketju on tehty hopeoidusta kuparilangasta ja siinä on aniliinin värisiä lasihelmiä (pieni foliolasisydän ja nugetteja)Sain valmiiksi myös aiemmin aloittamani paksun kaulakorun kuparilangasta. Koru on todella massiivinen kunigasketju. Laitoin koruun kullansävyisen folionapin... en ole vieläkään varma sopiiko se siihen vai otanko pois, mutta kattelen vähän aikaa...Tein koruun itse salpalukon ihan kokeeksi... siitä kuva tässä.
Sitten oon harjoitellut sormusten tekoa... harjoittelua kaipaa vielä, että saan kierteet tasaisemmin, mutta tässä kuva ensimmäisistä aikaansaannoksistani. Sormukset on tehty hopeoidusta kuparilangasta ja niissä on lasihelmet.

Ja vielä yksi... purin yhden aiemmin tehdyn korun. Lyhensin sitä ja lisäsin helmiä. Jouluinen punainen foliolasisydänkoru jossa eri mallisia ja sävyisiä punaisia lasihelmiä. Lukko ja muut metalliosat kullansävyiset.

1 kommentti:

  1. Sormukset ovat ihania! Piinallisia tehdä, mutta myös niin ah ihania! Yritän itsekin koko ajan keksiä uusia "kehyksiä" sydämiin, oppinutkin jo muutamat. Punainen foliosydän on kaunis ja jouluinen =)

    VastaaPoista