lauantai 12. joulukuuta 2009

Kullan kimallusta


Kokeilin vaihteeksi tehdä jotain kullanvärisestä kuparilangasta. Se on jonkin verran kalliinpaa kuin hopeinen vastaava, mutta kyllä siitä ihania koruja saa. Kulta/kuparilanka tuntuu myös kummasti pehmeämmältä käsitellä ja renkaiden kanssa saakin olla tarkkana että ne saa siististi kiinni. Kaivelin tossa uusia kuvausalustoja ja löysinkin kasan vanhoja aivan ihania kortteja. Tässä eka uusi pohja ja kaulakoru "kultaisesta" langasta.






Tein sarjaan myös rennekorun ja korvikset... Korviksia tehdessä onnistuin hajottamaan useamman lasihelmen... ja jostain kumman syystä kullan värisistä korupiikeistä muutamasta lähti pinta pois kun niitä vääntelin...ikinä ei aiemmin ole käynyt näin. En muista mistä piikkit tilasin mutta seuraavassa tilauksessa täytyy olla tarkkana ja tarkistaa tilattu erä kun se saapuu. Tämän korupiikkierän joukossa on joitain mitkä näyttää pinnaltaan jotenkin kirjavilta ja kun tarkemmin kattoo niin kultaus on kulunut/rapissut osittain ....heikkoa tekoa. HARMITTAA!!!  no tällaista sattuu välillä ja sille ei voi mitään, mutta tässä kuitenkin kuvat rannekorusta ja korviksista.



On pakko laittaa kuva tästä ihanasta peltirasiasta jonka ostin. Sopii hyvin korurasiaksi jouluisiin lahjoihin. Rasia on ostettu Lahdesta Finmarin tehtaanmyymälästä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti