lauantai 26. syyskuuta 2009

Korvakoruja

Tein vaihteeksi muutamat korvakorut. Pikkuhiljaa kun olen harjoitellut alan saada korupiikin kierteet ihan hyvin tehtyä...aluksi se oli hankalaa. Sain viimeviikolla Esteriinalta tilaamani helmet.Joukossa oli pieniä ruskeita foliolasisydämmiä joista kokeilin  tehdä korvakorut ja mielestäni niistä tuli ihan hauskan näköiset.Seuraavat on tehty ruskeista lasinugeteista kullan värisilllä koukuilla ja muilla osilla.Näistä itse pidän erityisesti....ja vielä yhdet tumman violeteista lasinugeteista, hopeanvärisillä kartion mallisilla helmihatuilla ja hopeakoukulla.

4 kommenttia:

 1. Jostain syystä kun kirjoitan niin mikään ei koskaan mene läpi ekalla kerralla. Mutta toivottavasti nyt tulee kehut perille; kauniita koruja olet tehnyt, vaikket kauaa olekan harjoittanut harrastusta. Itsekin löysin korujen teko harrastuksen reilu kuukausi sitten kun vierailin ystävättäreni luona joka tekee koruja. Harjoittelemista on ollut, mutta on se niin mukavaa kun ideat tulevat tuolta pääkopasta ja se idea on siinä, vaikkei aina sellaisena kuin se näki. Mutta mukavaa näpertelmistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista...korujen tekeminen on kyllä mukaansa tempaava harrastus.Oon tässä ihmetellyt miksi en aiemmin ole hoksannut että tää on niin kivaa...on jotenkin tosi hauska nähdä mitä omilla käsillä saa aikaan.Harjoittelemista on ollut minullakin...ja epäonnistumisa ja töiden purkamisia, mutta nyt jo itse huomaan että alan pikkuhiljaa kehittymään niihin ensimmäisiin töihin verrattuna.Onko itselläsi blogia missä voin käydä katsomassa sinun töitäsi?t:Sitriini

  VastaaPoista
 3. On, blogini on http://keijukeidas.blogspot.com . Olen enemmän tykästynyt korviksiin ja riipuksiin, kokeilen kaikenlaista, oli tarkoituksena lähteä ensimmäistä kertaa käsityömessuille helsinkiin, mutta silloin onkin muuta ohjelmassa, kaksi pientä lasta kun on.

  VastaaPoista
 4. Korviksen malli on suurinpiirtein tällainen; Otat korvikseen menevän piikin ja esteen helmen ylä- ja alapuolelle, ettei lähde liukumaan. Sitten otat kultaista tai hopeista lankaa ja aloitat ylhältä, vääntelet sen helmen pyöreästi alas, ympyröit kerran piikin ympäri ja sitten taas ylös ja sama juttu koko ajan, kunnes lanka loppuu tai näyttää hyvältä. Ihan helppo se on, kun katselee vain kuvaa tarkasti, niin käsittää, miten se kiedotaan hellästi =) On ne kauniita lopputuloksia =). Mallin taisin ottaa http://holakoru.blogspot.com toukokuun tekeleistä.

  VastaaPoista