tiistai 22. syyskuuta 2009

Aloitteleva helmihullu...KORUVILLITYS...


Olen kesästä asti tehnyt kaikenlaisia koruja. Alunperin näin yhden ystäväni tekemiä koruja ja siitä oma innostukseni korujen tekoon lähti liikkeelle. Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, että tämä vain vie enemmän ja enmmän aikaa...en vaan malta olla tekemättä uusia koruja. Totesin että tämä on juuri minulle sopiva harrastus...Helmiä olen tilaillut eri paikoista netin kautta( HelmiQ, Esteriina ja Korutaivas) joissa kaikissa on aivan mielettömän hyvä valikoima. laitan mukaan joitan kuvia mitä olen tehnyt...


Pari kaulakorua joissa foliolasihelmiä,koruvaijeria ja siemenhelmiä.


Ensimmäinen kaulakoru, jossa itsetehtyä ketjua hopeoidusta kuparilangasta ja helminä vihreitä helmiäislasihelmiä......ja tässä joitain korvakoruja.( jotkut kuvista ovat vähän epätarkkoja...)
...ja sitten olen tehnyt joitain kaulakoruja puuhelmistä. Sarjaan kuuluu myös rannekoru ja korvakorut. Kuvassa helmet ovat punaiset, mutta olen tehnyt niitä myös mustana ja vihreänä.Laitan kuvia myös tekemistäni risti-koruista joista itse pidän...Viimeinen kuva on vähän sumea...mutta tästä korusta pidän itse. Se on tehty himmeistä vaaleanpunaisista lasihelmistä ja hopeoidusta kuparilangasta. Koru on pitkä ja sen saa myös kaksin kerroin. Korussa olevan ristin voi poistaa, sillä se on liitetty koruun lukolla.ja tässä viimeinen helmi-risti koru...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti