perjantai 29. marraskuuta 2013

Korvakoruja

Kyllä korvisten tekeminen on sitten kivaa. Oon innostunut uudestaan puuhelmistä, joista saa kyllä ihania korviksia. Tekeminen on kyllä vähän hankalaa, koska puhelimen reikä on aina sen verran iso, että niissä on pakko käyttää jotain helmihattuja tai pieniä helmiä pitämässä korupiikin paikallaan. Tässä yhdet puuhelmistä tehdyt ja joitain lasihelmistä väsättyjä korviksia.






Sitten vielä tunnelmakuvia kodista. Tänä syksynä oon poltellut varmaan jo ennätysmäärän kynttilöitä. Tää pimee ja märkä aika ei ole mun suosikkivuodenaika. Maaseudulla tähän vuodenaikaan on NIIN pimetä ja synkkää, että on pakko jotenkin selvitä tästä syksystä. Villasukat jalkaan ja kynttilöitä palamaan...se auttaa:)





perjantai 22. marraskuuta 2013

Enkelikorvikset

Oon taas innostunut korvisten tekemiseen. Tässä yhdet omat lempparini. Puuenkelit, joissa metallisiivet ja vyötäröllä koristeena metallirondelli. Enkelin hametta toimittaa puinen kartiohelmi. 





perjantai 15. marraskuuta 2013

Muutama uusi avainnauha

Pitkästä aikaa oon taas pysynyt tekemään vähän korujakin. Oikea käsi on edelleen paketissa, mutta kummasti sitä oppii tekemään asioita myös vasemmalla kädellä, kun on pakko...ja pakkohan näitä korujakin on näperrellä kun se vaan on niin kivaa puuhaa :) Tässä muutama uusi avainnauha mitä oon tehnyt.



tiistai 12. marraskuuta 2013

Syksyisiä tunnelmia


Korujen teko on ollut vähissä, joten vaihteeksi tunnelmakuvia kodista. Syksyssä on parasta se, että saa poltella kynttilöitä...