maanantai 27. toukokuuta 2013

Avainnauhoja

Pitkästä aikaa pari uutta avainnauhaa...toinen sinisävyisenä ja toinen pinkkinä.











sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Aamulla puutarhassa

Ihana lämmin aamu puutarhassa...raparperit alkaa olla jo isoja. Tomaatit aloittavat kukintaa kasvihuoneessa ja salaatteja pääsee jo käyttämään. Ulkohuussi on kesäkuntoon siivottu.







keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Lisää nilkkakoruja


Ensimmäinen on tehty hopeoidusta kuparilangasta. Ketjussa on sekä mattoketjua että muinaisketjua. Riipuksena pieni makeanvedenhelmi ja metalliruusu. Alempi on tehty mustista kuutin muotoisista lasihelmistä ja isoista siemenhelmistä.






maanantai 20. toukokuuta 2013

Nilkkakoru ja korviksia

En ole vielä nilkkakoruja tehnyt, joten tässä ensimmäinen. Mustia lasihelmiä, välissä hopeanvärinen siemenhelmi.  Koristeena metallineliö, jossa musta lasihelmi keskellä.  Ketjussa riipuksena musta lasikuutio ja pari pientä metallineliötä. Sitten vielä korvikset vihreästä neliön mallisesta lasihelmestä.








torstai 16. toukokuuta 2013

Ristikoru

Korujen tekemisessä pätee sama kuin monessa muussakin...välillä ei meinaa millään saada aloitettua mutta sitten kun aloittaa ei malta lopettaa. Löysin uusia  antiikkohopeisen näköisiä pieniä ristejä, jotka päätyivät lyhyeen, mustista isoista siemenlasihelmistä tehtyyn koruun. Toisessa korussa pieniä metallin värisiä siemenhelmiä välissä. Riipuksina myös musta lasikuutio ja metallihelmet.






tiistai 14. toukokuuta 2013

Pitkä ristikoru

Risti mustista erimuotoisista lasihelmistä ja välissä metallihelmi. Korussa on hematiittiristi, jollainen löytyy myös yhdestä omasta lempikorustani. Näitä isoja ristejä ei meinaa aina löytyä helmikaupoista....tämäkin on ostettu koru-ja kivimessuilta.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ!


IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille äideille!

Se miten hyvä koti on,
ei riipu rikkaudesta,
eikä väljyydestä,
eikä kauneudesta,
eikä ylellisyydestä.
Kaikki riippuu äidistä.
– G.W.E.Russel -