lauantai 26. tammikuuta 2013

Kevättä ilmassa?

Miten on tänään tuntunutkin, että on kevättä ilmassa. VIHDOINKIN ollaan menossa kohti kevättä:) Ite en ole talvi-ihminen ollenkaan ja tuntuu, että vasta alkuvuodesta, kun valo lisääntyy alan heräämään syksyn aiheuttamasta uneliaisuudesta.Perjantaina löysin pari uutta kukkaruukkua Lahden Kärkkäiseltä maksoivat 2€...ei ollu pahan hintaista. Siitä sitten innostuinkin vaihtamaan mullan pariin kukkaan.






Sitten kaivoin vielä yhden pelargoniaruukun autotallista...hyvin on selvinnyt talvesta ja uutta vihreää työntää jo kovasti...










keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Korvikset

En ole pitkään aikaa korviksia tehnytkään, mutta nyt löysin itselle uuden tuttavuuden eli uudenlaiset korvispohjat. Näistä tuli omasta mielestäni IHANAT ja jäävät kyllä omaan käyttöön...täytyy tilata näitä  korvispohjia lisää HelmiQ:sta.


torstai 3. tammikuuta 2013

Vanhasta uutta

Kirpputoreilla kannattaa pitää silmät auki...niistä löytyy välillä vahoja koruja ja ketjuja, jotka saa koruntekijän käsissä uuden elämän. Tässä riipuksena kookas puuhelmi, joka on peräisin vanhoista helmistä ja ketju otettu toisesta korusta,jossa oli tätä mustaa ketjua enemmänkin.






















Seuraava koru ei ole kierrätystavaraa vaan pikemminkin helmilaatikon tyhjennystä...
lasihelmiä, jossa salpalukko ja pisaranmuotoinen riipus...








...ja sitten vielä mustista puuhelmistä tehty koru.