maanantai 27. helmikuuta 2012

Ketjuja

Oon taas hurahtanut ketjujen tekoon:) niskat ja sormet kipeät, mutta on niitä vaan niin ihana tehdä...oon opetellut uusia malleja, joista tässä hopeinen ranneketju telaketjumallilla.









Sitten kokeilin käärmeketjua 1mm messinkilangasta. Aloitus oli kyllä hankalaa, mutta pikkuhiljaa alkoi raksuttaa miten lenkit menee:) Tässä tuotos...ranneketju, joka on enenmmän nyt miehinen malli...


















Ja pakko laittaa kuva myös ahkerasta koruntekoapulaisesta, joka istuu vierässä aina kun koruja teen...ja jos pienikin rengas tai helmi tipahtaa niin on heti lattialla sitä etsimässä:)

tiistai 21. helmikuuta 2012

Liu lau laskiaista...



Liu lau laskiaista.
Meille pitkii pellavii ja
naapurille tippuroi, tappuroi.

Lai lai laskiaista.
Lipo lipo liinaa,
kasva pitkää pellavasta,
putelis on viinaa,
miul silkkii, sulkkuloi,
muil, tuppu tappuroi!





Vähän oon taas koruillukkin...rannekoru, jossa hoipeista kuningasketjua ja pari aventuriinia..

torstai 16. helmikuuta 2012

Ihana aurinko

Mahtava ilma...kyllä auringolla on sitten piritävä vaikutus:) Alkaa heti tuntumaan, että kesä on lähempänä ja tekee mieli alkaa istutella kaikkea. Pelargoniat olen rahdannut jo sisälle aloittelemaan kasvua, mutta muuten täytyy vielä malttaa olla intoilematta liikaa kukkien ja tomaattien siementen istuttamisessa ja tyytyä ihailemaan tätä...
















...ja tätä ihanaa talvista maisemaa :)














ja vihdoinkin sain väsättyä myös korun...sillä saralla on ollut aikamoista hiljaiseloa jo pitkän aikaa, mutta on kiva huomata, että joskus opitut taidot ei mihinkään katoa, vaikka siinä pitää taukoakin:) korujen näpertely on kyllä rentouttavaa touhua...siinä unohtuu kaikki muu ympärillä...ja välillä tekee kyllä hyvää hypätä kaikesta arkisesta sivuun korujen maailmaan:)